Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 
máj
23
1. oldal

Bemutatták a Miss World Hungary jelöltjeit

megtekintve:

486 alkalommal
tippeknoknek.hu
 
Magyarország Szépe - Miss World Hungary - Sajtótájékoztató

Budapest, 2017. május 18.
A 2017-es Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségverseny versenyzõi a rendezvény budapesti sajtótájékoztatóján 2017. május 18-án.
MTI Fotó: Kovács Tamás

Bemutatták csütörtökön Budapesten a Miss World Hungary jelöltjeit, akik közül a június 18-án megválasztott nyertes képviseli Magyarországot a Miss World decemberi világdöntőjén Kínában.

Idén a Duna televízió és a Duna World műsorán megújult díszletek között, egy nagyszabású élő műsorban választják meg az ország legszebbjét, aki egy éven át viseli a Miss World Hungary címet – hangzott el a megmérettetésről tartott csütörtöki sajtótájékoztatón Budapesten. A döntős versenyzők négy különböző öltözékben lépnek majd színpadra; a bikinis kör mellett Merő Péter estélyi és nemzeti öltözetében is felvonulnak majd a lányok és lesz a vizes világbajnokság ihlette kreatív kör is – mondta el Sarka Kata, a Magyarország Szépe ügyvezetője. Hozzátette: az itt viselt ruhákra pályázatot írtak ki a szervezők, ahová Víz és győzelem témában várták a divattervezők pályamunkáit.

Lapozz és nézd meg a jelölteket!

 

A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 
 

Neked ajánljuk:

Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin