Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 
feb
20
1. oldal

Fenséges és fényűző báli ruhák – a szivárvány minden színében

megtekintve:

33852 alkalommal
tippeknoknek.hu
 

Legyen szó akár szalagavatóról, akár egy igazi bálról – az alábbi cikkben olyan báli ruhák gyűjteményét mutatjuk be nektek, amelyek bármilyen elegáns és fényűző eseményen megállnák a helyüket. 

 

Előző cikkünkben már bemutattunk pár “Varázslatos fényekben, tündöklő álompszép ruhákat” – amelyek tényleg káprázatos fényekben úsztak. Most pedig a szivárvány színei szerint csoportosítva hoztuk el nektek a legszebb báli ruhákat. A cikkben nem csak a ruhák fognak lenyűgözni, hanem az egyes színek jelentéséről is olvashattok.

 

A legszebb báli ruhák, színek és azok jelentése szerint:

#1 Igazán csajos, rózsaszín báli ruhák

báli ruhák

Pinterest

A rózsaszín kifejezetten csajos szín – nagyon lányos lányok legkedveltebb színe. A rózsaszín az emberi létet szimbolizálja. A tiszta, romantikus szerelem színe, szemben a vörössel, mely a szexualitást sugározza. A férfiak szemében a rózsaszín a lágyságot, tisztaságot jelképezi, az intimitást és a nőiességet. Emellett a ragaszkodás, az együttérzés, az idealizmus és a hála jelentését is magában hordozza.Az öltözködésben a finomabb árnyalatok az ártatlanságot sugallják, ahogyan egyre erőteljesebb rózsaszínről esik szó, annál határozottabbá, hangsúlyosabbá válik viselőjének karaktere.

 

#2 Tüllös és habos zöld báli ruhák

báli ruhák

Pinterest

Bár a képen látható ruhák valószínűtlenül zöld árnyalatban tündökölnek, a cikk kedvéért vegyük most őket egyértelműen zöld színűnek. A zöld kiegyensúlyozó, testet-lelket-szellemet nyugtató hatása mindenki számára ismert. A tavasznak, a természet megújulásának, a növekvő életnek a kifejezője. Ez szimbolizálja fejlődést, harmóniát és a termékenységet. A zöldnek nagyszerű nyugtató ereje van. A legpihentetőbb szín az emberi szem számára.

A zöldnek a különböző országokban más-más jelentése van: Európában a zöld a környezetvédelem és tavasz színe. Írországnak ez a nemzeti színe, az Egyesült Államokban pedig ez a pénz színe. Kínában a zöld jelentése hűtlenség, Japánban pedig az élet színe. Indonéziában a tilalom színe, Malajziában pedig veszélyre utal a zöld szín.

A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 
 

Neked ajánljuk:

Címkék:
Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin