Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 
Sze
28
1. oldal

26 elragadó balayage haj – a legnépszerűbb árnyalatok

megtekintve:

8685 alkalommal
tippeknoknek.hu
 

A balayage francia szó, magyarul sepregetést jelent. Azért kapta ezt a szót ez a különlegesen elbűvölő frizura, mert a fodrász nem tincsről-tincsre, fóliacsíkba csomagolva viszi fel a hajfestéket a hajra, hanem sepregető mozdulatokkal. Ennek köszönhetően a frizura olyan, mintha szinte ezer árnyalatban pompázna egyszerre.

Az igazán profi fodrászok a balayage frizura elkészítésénél 2-3 vagy még ennél is több árnyalattal dolgoznak, ezért lesz olyan természetesen lenyűgöző a végeredmény. Gondolj csak Jennifer Aniston káprázatos hajkoronájára, mennyi színt tartalmaz.

Mivel nem könnyű elkészíteni ezt a frizurát, érdemes mindenképpen szakemberre bízni – méghozzá minőségi szakemberre, aki nem sajnálja sem az időt, sem pedig a hajfesték minőségét, sokszínűségét, hogy az eredmény egy valóban természetesnek ható, ragyogó frizura legyen.

A balayage haj változata

A klasszikus barna-szőke árnyalatok mellett még számos “színben” készíttethetünk ilyen frizurát, mint például a vörös vagy az idén menőnek számító rose-gold árnyalatban is. Cikkünkben most összegyűjtöttük, melyek azok a színek, amelyek közül érdemes válogatni.

A balayage haj legnépszerűbb árnyalatai

#1 Klasszikus barna

Ha egyszerű barna hajad van és már meguntad, akkor érdemes kipróbálni a balayage frizurát, ami egyértelműen fel fogja dobni hajkoronád. Pár világosabb és szőkésebb tincs és máris teljesen újnak fog hatni a megjelenésed! 😉

balayage haj balayage haj balayage haj

balayage haj

balayage haj

#2 Balayage szőke árnyalatban

A világos, szőke árnyalatokat is meg lehet vadítani a sötétebb-világosabb tincsekkel. Néhány példa szőke balayage frizurára:

balayage haj

balayage haj

balayage haj

balayage haj

balayage haj

A klasszikus szőke mellett az ezüstös, szürkés-szőke árnyalatok is nagyon népszerűek és vagányak:

balayage haj

balayage haj

A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 
 

Neked ajánljuk:

Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin