Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 
jan
30
1. oldal

Az univerzum ezerféle színe: 12 ámulatba ejtő sminktipp

megtekintve:

1004 alkalommal
tippeknoknek.hu
 

A galaxisok égitestek: csillagok, csillagközi gázok, por és a láthatatlan sötét anyag nagy kiterjedésű, gravitációsan kötött rendszerei. Egy tipikus galaxisban tízmillió és ezermilliárd (107 – 1012) közötti számú csillag található, és mind azonos középpont körül kering. A magányos csillagokon kívül egy galaxisban rengeteg több csillagot tartalmazó rendszer, nyílthalmaz, gömbhalmaz és köd található. A legtöbb galaxis átmérője több ezertől több százezer fényévig terjed, és a galaxisok között több millió fényév távolság a jellemző. A közöttük lévő űr nagyon jó vákuumnak tekinthető, kevesebb mint köbméterenkénti egy atommal. Feltehetően több mint százmilliárd (1011) galaxis van a Világegyetem belátható részében.

Forrás: Wikipedia

 

Így hangzik tudományos a galaxis meghatározása, ám ez annál egy sokkal színesebb és izgalmasabb dolog, amit egy cikken keresztül nem is lehetne elmagyarázni. Egy cikken és 10 képen keresztül azonban talán meg tudjuk mutatni, hogy mennyire sokszínű is tud lenni az univerzum.

Cikkünkben most bámulatos színekben pompázó, a galaxis inspirálta árnyalatokból álló sminkeket mutatunk be nektek. Ha kedvet kapnátok az elkészítésükhöz, készüljetek fel rá, hogy 100 féle színre lesz legalább szükségetek, hogy elkészítsétek ezeket a mesés sminkeket! 😉

 

Az univerzum ezerféle színe: 12 ámulatba ejtő sminktipp

 

 

 

 

 
A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 

Neked ajánljuk:

Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin