Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 
nov
23
1. oldal

Különleges karácsonyi dekorációk átlátszó gömbökben

megtekintve:

2940 alkalommal
tippeknoknek.hu
 
 
 

Egyre több boltban találkoztam már ezekkel az átlátszó karácsonyi gömbökkel, így hát úgy gondoltam, utánanézek, mit is lehet készíteni belőlük. Két szuper ötletet is találtam: vagy egy egyedi karácsonyfagömböt készítünk belőle, vagy pedig megtöltjük valamivel és ajándékba adjuk.

Ha a fára szeretnénk akasztani, akkor mindenképp olyan „alapanyagokat” kell választanunk, amik könnyűek. Ha viszont egyéb helyre akasztanánk fel, vagy ajándékba adjuk, olyan dolgokkal is megtölthetjük, amelyek kicsit nehezebbek.

Cikkünkben 8 szuper ötletet mutatunk, mit lehet készíteni az átlátszó karácsonyi gömbökből:

1. Egyszerű, mégis nagyszerű

átlátszó karácsonyi gömb

Néha nem kell túlgondolni a dolgokat: töltsd meg a gömböket pattogatott kukoricával, kókusszal vagy akár pillecukorral. Ezek könnyű alapanyagok, mégis nagyon jól mutatnak a fára felakasztva. Ha nem szeretnéd megtölteni, alkoholos filctollal is csodaszép mintákat rajzolhatsz a gömbökre.

2. A könyvek szerelmeseinek

átlátszó karácsonyi gömb

Ha szeretsz olvasni, vagy mindened a zene – esetleg van ilyen ismerősöd, akkor ezek a könyv lapokból (vagy kottából) készült díszek akár még szuper ajándékok is lehetnek.

A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 
 

Neked ajánljuk:

Címkék:
Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin