Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 
jún
25
4. oldal

Régi álmod Amerika? Néhány okos tippel szinte fillérekből utazhatsz!

megtekintve:

106 alkalommal
tippeknoknek.hu
 

Ha nem mersz egyedül belevágni

Azok számára is van remény, akik nem mernek egyedül belevágni a nagy kalandba. A Camp Leaders nyári programjaival az ügynökség megszervezi a kiutazásunkat a legapróbb részletekig, majd az államokba érkezve 9-12 hetes időtartamban vállalhatunk külföldi diákmunkát a filmekből jól ismert amerikai nyári táborokban. Az igazi amerikai életérzés megtapasztalásának köszönhetően maga a munka is szórakozás lesz, sőt akik a sporttáborokat vagy az egyéb tematikus diákmunkákat választják, számos hihetetlen élményt begyűjthetnek a munkájuk során. A biztonságos körülmények mellett az sem elhanyagolható, hogy a nyelv gyakorlása, a feledhetetlen élmények való gazdagodás mellett némi zsebpénzre is szert tehetünk, sőt a tábori munkánk végeztével még utazgatni is lehetőségünk nyílik. A táborokban általában mindenki köt új barátságokat és megtalálja a nyári munka utáni utazgatásra az útitársát, de akár a Camp Leaders Hungary Hivatalos Fórum Facebook csoportjában vagy a célirányosan szerveződő oldalakon, csoportokon belül is elkezdhetjük a keresgélést, ismerkedést.

Természetesen még számos egyéb trükk és tipp létezik, melyek megfogadásával, bevetésével rengeteget spórolhatunk, még több helyre eljuthatunk. A legfontosabb, hogy élvezzük a lehetőséget, a rendelkezésünkre álló időt és ne azon stresszeljünk, hogy mi minden nem fér bele a nagy felfedezőkörútba. Szerencsére nincs limitálva, hogy hány alkalommal vehetünk részt ilyen nyári táborban, így az egyetemi éveink alatt akár minden tavaszi szemeszter fáradalmait kipihenhetjük az államok mesés látnivalót felfedezve!

Forrás: campleaders.com

 

 
 

Neked ajánljuk:

Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin