Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 
jún
25
1. oldal

Régi álmod Amerika? Néhány okos tippel szinte fillérekből utazhatsz!

megtekintve:

100 alkalommal
tippeknoknek.hu
 

Mindegy, hogy a nyüzsgő nagyvárosok vagy a lélegzetelállító természeti látványosságoknak otthont adó nemzeti parkok vonzanak az Egyesült Államokban, napjainkban már alig lehet akadálya annak, hogy akár már az egyetemi éveink alatt, kevés pénzből felfedezzük amerikai látnivalóit. Király Péter, a külföldi diákmunka közvetítésre szakosodott Camp Leaders Hungary Flight & Travel szakértője osztotta meg velünk tippjeit és elárulta, hogy miként lehet kis büdzséből, akár egy nyár alatt is a lehető legtöbbet kihozni egy amerikai utazásból!

Tervezz előre

A tengerentúli utazások sikerének alapja a tervezés. Nem csak a napra, sőt akár órára pontosan lebontott menetrendet érdemes megtervezned, de bizony a költségeket is számon kell tartani, hisz egy ilyen utazás során könnyedén az egekbe szökhetnek a kiadások. Minél korábban tervezzük meg a nagy kalandot, annál olcsóbban úszhatjuk meg az utazást és a szállást is. A repülőjegyeket sohasem túl korai csekkolni, hisz a különböző kedvezményvadász oldalaknak hála azonnal kaphatunk értesítést, ha meglepően olcsóvá válna egy repjegy.

Ha az autóbérlés nem opció, akkor az Egyesült Államok területén belül a busz lehet a legköltséghatékonyabb megoldás, hisz nem csak ifjúsági és tanuló kedvezményeket vehetünk igénybe, de például az éjszakai járatokra sokszor már 1 dollárért is kaphatunk jegyet, így még a hotel költségén is spórolhatunk. A szállásra sem kell vagyonokat fizetni, az előző tipp mellett érdemes az olcsóbb motelek kínálatát átböngészni, de a hostelek is kedvező áron kínálnak szobákat a fiataloknak, sőt a kalandvágyók a campingezéstől vagy a couchsurfingtől sem kell, hogy megijedjenek, főleg, ha kisebb társasággal utazgatnak. Sőt, több ember esetében még az Airbnb lakásbérlés is költséghatékony lehet!

A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 
 

Neked ajánljuk:

Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin