Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 
máj
18
1. oldal

Aki azért jön ide, mert a herceget keresi fehér lovon, az rossz ajtón kopogtat

megtekintve:

1 alkalommal
tippeknoknek.hu
 

Néhány hónapja szó esett az itthon legnépszerűbb társkereső alkalmazásokról, valamint weboldalakról. Ezt követően kértünk meg Titeket – olvasóinkat, hogy ha valamilyen érdekes sztorival tudtok szolgálni, küldjétek el nekünk a hello@tippeknoknek.hu címre. Nos, érkezett néhány izgalmas levél. Csemegézzünk most ezek közül kicsit. Levélíróink esetében álnevet használtunk.

Aki azért jön ide, mert a herceget keresi fehér lovon, az rossz ajtón kopogta

Éva (22) – „Imádom a társkeresőket, mert nagyon jókat szórakozom embereken. Komolyan venni nem nagyon tudom az egészet, mert szerintem van egyfajta lány/fiú tipus akik elűznek mindenki mást. Én komoly párkapcsolat céljából regisztráltam, de eddig nem volt szerencsém. Valamilyen ellenőrzés kellene, mert két randiból kettőn egyáltalán nem hasonlított a srác a twoos képeire. Szerintem fake volt az összes, így mondanom sem kell azonnal faképnél hagytam őket. Azóta sem töröltem magam, kitudja talán egyszer rámkacsint a szerencse.”

 
A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 

Neked ajánljuk:

Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin