Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 
Már
16
1. oldal

Áfonyakék színekben tündöklő körmök – 10 ízléses köröm minta

megtekintve:

18423 alkalommal
tippeknoknek.hu
 

Az áfonyakék a kék egy különleges árnyalata – de igazából ide sorolható minden sötétebb szín is. Ha Te is nagy rajongója vagy a kék színnek, akkor most jó helyen jársz – cikkünkben ugyanis 10 áfonyakék köröm mintát hoztunk!

 

A kék szín nagyon előkelő szín – a világ uralkodói is ezt a színt viselték/viselik. A kék szín a megfoghatatlanság, végtelenség, remény, hűség, bölcsesség, intelligencia, bizalom, igazság, becsület és a mennyország szimbóluma. Gyakran használjuk a tisztaság, a levegő és a víz jelképeként is.A szín árnyalatainak is van jelentése, például a sötétkék a bölcsességet, tudást, egyensúlyt szimbolizálja.  

Az áfonya (Vaccinium) a hangafélék (Ericaceae) családjába tartozó nemzetség. Savanyú talajt kedvelő, gyakran ízletes bogyójú cserjék és félcserjék tartoznak ide. A nemzetség kb. 450, az északi félgömb hűvösebb területein élő fajból áll, bár trópusi fajai akár Madagaszkáron vagy a Hawaii-szigeteken is megtalálhatók.

 

10 áfonyakék köröm minta:

#1

áfonyakék

Pinterest

#2

áfonyakék

Pinterest

#3

áfonyakék

Pinterest

#4

áfonyakék

Pinterest

A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 
 

Neked ajánljuk:

Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin