Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 
máj
21
1. oldal

Abroncs nélküli menyasszonyi ruha – 10 mesés fazon

megtekintve:

5540 alkalommal
tippeknoknek.hu
 

Vannak menyasszonyok, akikben fel sem merül az a gondolat, hogy abroncs nélküli ruhájuk legyen a nagy napon. Velük ellentétben azért akadnak olyan arák is, akik inkább mellőznék a hatalmas és hercegnős darabokat. Semmi gond, ugyanis az abroncson túl is számtalan lehetőség létezik: az egyszerű fazontól a merész ruháig sokszínű a paletta.

 

Cikkünkben 10 abroncs nélküli esküvői ruhát gyűjtöttünk össze – kifejezetten azért, hogy megmutassuk, az “egyszerű” menyasszonyi ruha is lehet szép és különleges. A sellő fazonhoz nem feltétlenül szükséges abroncs – ahogyan az egyszerű, földig érő darabokhoz sem. Az abroncs nélküli ruháknak nem csak az alja, hanem a felső része is lehet nagyon különleges. Csipke és strassz is szóbajöhet – kidobhatjuk a vállunk vagy akár a combunkból is mutathatunk nagyobb részt a násznépnek, attól függően, hogy mennyire vagyink bevállalósak.

Az alábbi ruhák nem átlagosak – de éppen ezért fognak tetszeni! 😉

Abroncs nélküli menyasszonyi ruha – 10 mesés fazon

#1

Abroncs nélküli menyasszonyi ruha

Pinterest

#2

Abroncs nélküli menyasszonyi ruha

Pinterest

A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 
 

Neked ajánljuk:

Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin