Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 
Júl
18
1. oldal

8 egyszerű praktika, hogy egész nap kibírd magassarkúban

megtekintve:

43082 alkalommal
tippeknoknek.hu
 

Itt a nyár, a buli- és esküvő szezon, amikor is minden nő szekrényéből előkerülnek a szebbnél-szebb és magasabbnál- magasabb sarkú cipellők. Egy elegáns alkalomra szinte már-már kötelező a sarok – de hogyan bírjunk ki benne például egy egész napos esküvőt? Ahol az ácsorgás mellett még táncolnunk is kell benne egész éjjel?

 

Cikkünkben 8 egyszerű praktikát gyűjtöttünk össze, amelyek kényelmesebbé teszik a magassarkú viselését. Első és legfontosabb szabály azonban, hogy ésszerű keretek között kell gondolkodni: tehát a túl magas vagy túl szoros cipőt azonnal el is kell felejteni, hiszen egészségügyi szempontból sem előnyösek. Cikkünkben azonban erre is mutatunk példát:

 

8 praktika, hogy egész nap kibírd magassarkúban:

#1 Ülj le egy székre kényelmesen és nyújtsd ki az egyik lábad. A lábfejed tartsd úgy, hogy kényelmes legyen (tehát ne kifeszítve). Mérd le a sarkad és a lábközépcsont közötti részt – ez mutatja meg, mekkora magassarkút bír el a lábad kényelmesen – akár egész nap.

magassarkú praktika

gymbuddynow

#2 Magassarkú vásárlásnál mindig figyelj arra, hogy minél nagyobb legyen a sarok és a talp közötti rész – minél nagyobb ugyanis ez a rész, annál kényelmesebb a magassarkú.

magassarkú praktika

gymbuddynow

#3 Celluxal ragaszd össze a harmadik és negyedik lábujjad (már ha nem nyitott orrú cipőről van szó). A magassarkú okozta fájdalom először e között a két lábujj között érződik, de ha összeragasztod, akkor a ragasztó segít enyhíteni a nyomást a lábadon. A súly így egyenletesebben oszlik el, tehát a fájdalom sem fog jelentkezni.

magassarkú praktika

gymbuddynow

A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 
 

Neked ajánljuk:

Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin