Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 
máj
08
1. oldal

10+3 tipp a kialvatlanság és karikás szemek ellen

megtekintve:

229 alkalommal
tippeknoknek.hu
 

Alváshiánnyal küszködsz, vagy egyszerűen csak nem sikerül magad teljesen kipihenni és ez már az arcodon is meglátszik? A sminkmester videójából megtudhatod, milyen trükkökkel tüntetheted el azokat a bizonyos karikákat!

Biztosan veled is előfordult már, hogy pár óra alvás után nem túl friss megjelenéssel ébredtél fel. Ilyenkor sok apró módszert és trükköt bevethetünk, amik segítenek a fáradtság eltüntetésében, ám ha bizony fontos találkozókon kell részt vennünk, vagy nagy esemény előtt állunk, a következő szuper trükköket mindenképpen érdemes kipróbálni. Andreea Ali sminkmester és vlogger az alábbi videójában olyan különleges, ugyanakkor egyszerű tippeket mutat be, amelyek alkalmazásával szinte teljesen felfrissíthetjük ábrázatunkat.

Íme a sminkmester szuper tippjei, karikás szemek ellen:

1.) Ne feledkezzünk meg a hidratálásról!

Minden reggel használjunk a bőr számára megfelelő hidratáló krémet, de még jobb, ha kiegészítésképpen szérumokat, és maszkokat is alkalmazunk olykor.

2.) Frissüljünk fel hideg vízzel!

Amennyiben képes vagy kora reggel egy jeges vízzel teli vödörbe meríteni arcod legalább 30 másodpercig, garantáltan és azonnal fel fog frissülni arcbőröd. Ez egy szuper otthoni praktika, mégis csak kevesen tudják rendszeresen megcsinálni.

3.) Készítsd fel arcbőröd a sminkeléshez

Kezdjük a sminkelést egy jó minőségű primer termékkel, amely segít előkészíteni az arcbőrt a tökéletes smink megalkotásához!

4.) Használj megfelelő árnyalatú korrektort

Tüntessük el a sötét karikákat korrektorral! Fontos, hogy ne túl világos árnyalatút alkalmazzunk, mert különben könnyen előfordulhat, hogy szürkéssé válik a szem alatti bőr színe. Amennyiben egyéb problémás területet is szeretnénk elfedni, tegyünk egy keveset az adott részekre egyaránt.

A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 
 

Neked ajánljuk:

Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin