Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 
ápr
03
1. oldal

10 vagány rövid frizura, vékonyszálú hajból – a 2018-as trendek szerint

megtekintve:

547696 alkalommal
tippeknoknek.hu
 

A rövid frizurát tudni kell viselni – sokan nem szeretik, mert nem tartják nőiesnek. Az igazság azonban az, hogy egy rövid vagy bubi frizura is nagyon dögös tud lenni. Vagány, ha kivillan a nyakunk, sőt, az egész hátunk – hiszen nem csak telt keblekkel vagy lapos hassal lehet hódítani!

 

Előző cikkünkben már készítettünk egy összeállítást olyan frizurákból, amelyek kifejezetten a vékonyszálú hajúaknak jelentenek megoldást a kevés hajukra: 10 csinos frizura, kifejezetten vékonyszálú hajból

Egy másik összeállításunkban pedig pár csinos bubi frizurát hoztunk, amely szintén előnyös választás vékonyszálú hajúaknak: Szupernőies és modern, bubi frizurák hódítanak idén

Most pedig egy még rövidebb összeállítást hoztunk – mármint ami a haj hosszát illeti. Cikkünkben bubi, pixie és egyéb rövid frizura ötleteket gyűjtöttünk össze. Ha kevés a hajad, ráadásul még vékonyszálú is, érdemes ezek közül kipróbálnod egyet:

 

10 vagány rövid frizura:

#1

Elöl hosszabb, hátul rövidebb bubi

rövid frizura

Pinterest

#2

Hullámos bubi, vörös melírral

rövid frizura

Pinterest

A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 
 

Neked ajánljuk:

Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin