Júl
10
1. oldal

10 női frizura, melyet a férfiak ellenállhatatlannak találnak

megtekintve:

168964 alkalommal
tippeknoknek.hu
 

A hajunk nagyon fontos szerepet játszik a kinézetünk összképében. Sokkal vonzóbbá tehetjük magunkat az ellenkező nem számára egy kívánatos frizurával. Évszázadról évszázadra újabbnál újabb és különlegesebbnél különlegesebb frizurákat alakítottunk ki azért, hogy a férfiak szemében még csábosabbak legyünk.

A nők és férfiak azonban másképp látják a szép és vonzó frizurát. Míg egy nő számára a teljesen egyenes frizura a nyerő, addig lehet, hogy egy férfinak inkább a kellemes hullámok nyerik el a tetszését. Természetesen az nagyon fontos, hogy mindig olyan frizurát válasszunk, ami elsősorban nekünk tetszik. Éppen ezért hoztunk most ebben a cikkünkben 10 olyan frizurát, amelyek egyértelműen a férfiak kedvenceik – így ezek között biztosan találsz olyat, amit szívesen kipróbálnál, ráadásul még szíved választottja is érted fog epekedni még jobban.

 

10 női frizura, melyet a férfiak ellenállhatatlannak találnak:

 

#1 Oldalra húzott frufru

dögös frizura

Pinterest

Az egész homlokot takaró frufruval ellentétben az oldalra húzott változatért bolondulnak a férfiak. Sejtelmes, főleg, ha az egyik szemet kicsit takarja is. Kiemeli az arccsontot, és még a homlokodból is enged láttatni egy kicsit. Ellenállhatatlan választás, ha kedvesed akarod lenyűgözni! 

 

#2 Tengerparti hullámok

dögös frizura

Pinterest

Mi sem természetesebb a fénylő, hullámos tincseknél, amelyek kicsit kócos hatásúak, de éppen ettől olyan vonzóak! A lobogó hajkorona mindenféle csatok és kiegészítők nélkül a férfiak nagy kedvence – főleg, akik a természetes megjelenést részesítik előnyben.

 
A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 

Neked ajánljuk:

Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin